Miljövänlig trafiktransport och tjänster med jordborrar

Allt fler som öppnar en egen verksamhet med varor eller tjänster, blir mer medvetna om miljön och vad man kan göra för att bidra till minskade eller inga utsläpp under transporter. Har man startat en egen verksamhet där man utför tjänster som håltagning i marken för varierande syften, kan man köpa in smarta jordborrar.

Att köpa in en smart jordborr och köra miljövänligt

Att satsa på miljövänlig transport i trafiken när man startar en egen verksamhet innebär en minskad belastning på miljön, men även att man spar pengar! Ett företag som levererar tjänster som kräver mycket utrustning och behöver åka runt till många kunder. Då är det smart att använda sig av ellastbilar då studier visar att ellastbilar är lönsamma och skonar miljön. En ellastbil släpper inte ut någon koldioxid överhuvudtaget och priserna på ellastbilar och tillhörande batterier har sjunkit drastiskt. Vill man specialisera sig på tjänster där man hjälper kunder med håltagning i marken, kan man köpa in en högpresterande och kraftfull jordborr till verksamheten! En jordborr är ett perfekt redskap för att hjälpa kunder med att ta hål marken för olika syften som uppsättning av staket, för stolpsättning, eller även i samband med plantering av växter och större träd.

Fördelar med en jordborr

Att köpa in en eller fler jordborrar till en egen verksamhet har många fördelar! En av fördelarna är att det effektiviserar verksamhetens tjänster och man kan på ett snabbt ge en hög service till kunderna. Jordborrar gör att arbetet inte blir slitsamt och man undviker fysiska skador som kan uppstå om man skulle utföra arbetet utan en smart jordborr. En jordborr har många fler användningsområden och det går också utmärkt att använda jordborren till när kunderna ska bygga en altan och uteplats när man behöver plintar i marken. Ska man ut på isfiske, passar det perfekt att ta med sig en jordborr för att göra hål i den tjocka isen!

Har man väl bestämt sig för att köpa in lastbilar som går helt på el till verksamheten där man utför borrtjänster, finns det ett flertal modeller att välja på. Att trafikera vägarna med helt avgasfritt gör en enorm skillnad för miljön! Den stora biljätten Volvo har utvecklat tre modeller av ellastbilar som heter Volvo FH Electric, Volvo FM Electric och Volvo FMX Electric. Alla lastbilarna har hög kapacitet som klarar en körsträcka på hela 300 kilometer på en laddning. Lastbilarna fungerar också utmärkt till om man säljer tillbehör som kunderna kan behöva i samband med borrning med effektiva jordborrar. Ett annat företag som tillverkar mindre ellastbilar som kan passa verksamheten är tillverkaren Inzile. En liten men effektiv lastbil som Inzile har tillverkat heter Inzile Pro4. Lastbilen är perfekt om man vill börja i mindre skala till företaget som utför borrtjänster med håltagning, samt att den kan gå runt 120-240 kilometer på en laddning. Vare sig man väljer mindre eller större lastbilar till när man fraktar utrustning, tillbehör och smarta jordborrar, bidrar ellastbilar med en smart, modern och miljövänlig transport i trafiken.